Socis

Ambulancat no podria ni tan sols plantejar-se haver començat aquest viatge sense la col·laboració i ajuts de les institucions que han cregut d’un bon principi amb el nostre projecte.
Tot i haver començat amb bon peu, cada dia és important i és per això que necessitem ajuda de tothom qui vulgui, per poder continuar i créixer. Si t’agradaria formar part d’aquesta casa, emplena i fes-nos arribar aquest formulari per correu electrònic a presidencia@ambulancat.org.

Hi ha diverses formes de col·laborar amb nosaltres :

Associar-se : És a dir, com a soci de ple dret, amb major implicació i participació en les Jornades que efectuem, i amb els drets i deures recollits als nostres estatuts.

Voluntariat : Fent-te voluntari en les feines de l’associació, aportant els teus coneixements o temps, i aplicant-los a les diverses activitats que fem, o ajudant-nos a difondre les nostres activitats, la feina de divulgació de l’associació és molt important i segur que pots informar de les nostres activitats a tota la teva xarxa de contactes.

Col·laboradors : Com a col·laborador extern col·laboraràs amb nosaltres en moments puntuals que necessitem dels teus coneixements i tinguis disponibilitat.