Qui som

Ambulancat és una entitat sense ànim de lucre formada per volutariat i orientada a la difusió cívica de la Salut Extrahospitalària a tota la ciutadania.
L’objectiu que mou, anima i dóna vida a Ambulancat, no és altre que la difusió dels coneixements més bàsics de la Salut entre la població, posant sempre un èmfasi molt especial en dos sectors, per una banda la població juvenil i/o estudiantil, veritable actiu ciutadà del futur, i per altra banda als sectors més dèbils, educació especial i gent gran entre altres.
El funcionament d’Ambulancat està basat en Jornades, el contingut i material didàctic d’aquestes s’adapta a l’edat dels assistents i a les seves necessitats, i cada cop anem incloent-n’hi més al nostre catàleg.
Totes les Jornades d’Ambulancat, estan realitzades pels nostres voluntaris, si estàs interssat a formar-ne part, contacta amb nosaltres i t’informarem.
Aquest camí, seria impossible sense les entitats que col·laboren o han col·laborat amb nosaltres donant suport a les Jornades.
Gràcies.